Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

authenticiteit

Aan het denken gezet

De afgelopen dagen vielen er weer een paar dingen samen die me aan het denken hebben gezet. Van die dingen waarvan je proeft dat het geen toeval is en dat het wat aandacht mag krijgen. Ken je dat?

Het ging in mijn hoofd als een reeks van kleine impulsen naar binnen totdat ik ontdekte dat er een rode draad in zat. Het zat deze keer in ‘je eigen licht schijnen’. Iedereen is anders en iedereen schijnt een uniek licht. Het straalt uit jou ook al kun je het niet zien. Het is er, ook al is het op sommige momenten maar heel klein.

Dat unieke licht is in mijn ogen mijn meest waardevolle bezit op deze aarde. Jouw authenticiteit. Als je naar je eigen licht gaat kijken en gaat ontdekken wat het is, kun je het gaan gebruiken voor jezelf en voor anderen. Je licht op iets laten schijnen om zelf vooruit te kunnen of om een ander te ondersteunen. Hoe gaaf is dat!

Door de bomen het bos niet meer zien

Als je kijkt hoeveel informatie overal beschikbaar is, wordt het soms wel erg lastig om de juiste informatie op waarde in te schatten of om deze zelfs te vinden.

Je blijft aan het zoeken en kunt door de bomen het bos niet meer zien. De ene website zegt dit, de andere website zegt dat. Op social media vind je ook vanalles-en-nog-wat en je vraagt je af hoe je in godsnaam jouw spelt in deze hooiberg kunt vinden.

Je hoeft het niet alleen te doen

Het mooie is dat je niet zelfstandig die spelt in de hooiberg hoeft te vinden. Stel dat ik je zou begeleiden, dan gaan we samen op pad en kijken hoe jouw spelt eruit ziet, kijken naar jouw authenticiteit. Wat voor kleur deze heeft en waar je de spelt voor wilt gebruiken. Wat jouw prioriteit heeft en waar je het meeste baat bij hebt.

Als je de zoektocht samen aangaat, kun je voorbij je eigen blinde vlekken en kun je gaan ontdekken wat jouw unieke licht is en wat je nodig hebt om je licht te kunnen zien. Om je licht te laten groeien en ervoor te zorgen dat anderen het niet laten afzwakken of laten doven.

De opzet die ik gebruik om je te begeleiden is volledig op maat, want jij bent uniek. Dat wil voor mij zeggen dat ik je een aantal maanden in een traject begeleid waarin we per keer kijken waar je behoefte ligt vanuit jouw authenticiteit. De ene keer is het vooral vragen stellen, waar we een ander moment vooral op zoek gaan naar tools die voor jou werken.

Wat je in ieder geval van mij krijgt is een karakteranalyse, brede ondersteuning en mijn volle aandacht. We doen dit samen, zodat jij jouw licht kunt stralen.

Wat is de volgende stap?

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen of je met mij wilt kennismaken voor ondersteuning. En als je antwoord ja is plan je hier een gratis kennismakingsgesprek met mij in.

Zie ik je binnenkort?

Lieve groet,
Patricia

Bronvermelding: Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Aangeraden posts