Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

positieve energie

De afgelopen maanden waren op zijn zachtst gezegd bijzonder. Het ritme was anders, de sfeer was anders, hoe ik de dagen beleefde was anders. Er hing een positieve energie en het veranderen van de manier van ‘in contact zijn’ was zeker bijzonder.

Voor mijzelf was het af en toe best wel zoeken naar de juiste draai vinden. Naar de juiste manier van ‘denken’ voor mezelf vinden. Naar de juiste manier van alles volgens de regeltjes doen.
Maar wat is nou eigenlijk de juiste manier. Wat ik vooral waarneem is dat voor iedereen de juiste manier een compleet andere variant kan zijn dan hoe deze voor anderen is. Jij mag jouw eigen ‘juiste manier’ volgen, want dat is wat voor jou kloppend voelt.

Misverstanden

Waar het mis kan gaan is als er meerdere mensen bij elkaar komen en dat één persoon (of meerderen) vinden dat jij hun juiste manier over moet nemen. Dat klopt niet bij hoe jij de dingen ziet. En dat hoeft ook niet. Je hoeft je er niet bij aan te sluiten, ook al vinden de anderen daar iets van. Laat je niet dwingen in andermans standpunt. Zie het als ‘interessant dat hij/zij vindt dat ik dat zo moet vinden’. En laat het daarbij. Je hoeft jezelf niet te verdedigen.

Verder na de zomer

Vanaf vrijdag ga ik 3 weken van mijn vakantie genieten. Positieve energie opzuigen. Nieuwe herinneringen creëren. Mezelf laten inspireren door de belevenissen die gaan komen. Genieten van het samenzijn met mijn gezin, in een relaxte omgeving. Extra magie laten ontstaan vanuit de verbinding met alles wat er is.

Daarna staat er weer vanalles op de planning. Als je zin hebt nodig ik je van harte uit om mee te doen aan één van de activiteiten.
De praktijk is weer open vanaf 17 augustus.

Neem contact op

Neem contact met mij op als je het moeilijk vind om de juiste draai aan situaties te geven. Ik kijk dan met je mee of ik je kan ondersteunen voor meer positieve energie. En als ik mogelijkheden zie, laat ik je ontdekken hoe je zelf de waarheid waar kunt nemen en tools in kunt gaan zetten. Via online sessies of bij mij in de praktijk neem ik je stap voor stap mee in de mogelijkheden.

Als jij er klaar voor bent, vraag je simpelweg een gratis kennismaking in of bel me op 0614760540. Ik sta voor je klaar en gun het jou dat je meer rust ervaart. In je hoofd, lichaam en je leven.

Liefs, Patricia

Aangeraden posts