Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Ga het ongemak aan

ongemak

Ongemak is vervelend. Heb jij dat ook weleens? Dat je ineens, uit het niets je heel ongemakkelijk voelt? Of dat je ineens de behoefte hebt om uit een situatie te verdwijnen? Heel vervelend is dat, zelfs een gevoel van paniek kan ineens ontstaan.

Zelf heb ik dat heel vaak gehad en nog steeds overkomt het me af en toe. Een paniekaanval heb ik gelukkig al jaren niet meer gehad. Ik weet nog goed dat ik het een keer in de rij bij de kassa kreeg en daar spontaan stond te huilen, ook zomaar ineens uit het niets. Verschrikkelijk.

Pas een aantal jaar geleden, doordat ik meer en meer met bewustzijn, bewustwording en bewust leven bezig was, ontdekte ik dat sommige situaties compleet anders in elkaar zaten dan ik dacht. Dat ik ze heel anders waarnam en interpreteerde dan wat ik nu als waarheid zie.

Wat het verschil is

Wat voor mij het verschil maakt sindsdien is vooral het inzicht dat wat ik waarneem niet altijd van mezelf is. Dat pijn, ongemak, angst van een ander kan zijn ook al voelt het écht alsof het van mezelf is.

Ik zet dan tools in om ‘te checken’ of het wel of niet van mij is. En het bizarre is dat bijna alles van een ander is! Dat betekent dat ik er voor kan zorgen dat het uit mijn systeem vertrekt. Ook weer met het gebruiken van de juiste tools.

Jij kunt ook gaan ontdekken hoe dat werkt en het voor jezelf leren. Je kunt het in je eigen leven leren toepassen, zodat je net als ik meer gemak en rust in je hoofd, lichaam en leven kunt creëren. En wat van een ander is weer snel loslaten zodat je ongestoord weer door kunt met je eigen activiteiten.

Neem contact op

Neem contact met mij op als je het beu bent om steeds ongemak in je leven te hebben. Ik kijk dan met je mee of ik je kan ondersteunen. En als ik mogelijkheden zie, laat ik je ontdekken hoe je zelf de waarheid waar kunt nemen en tools in kunt gaan zetten. Via online sessies of bij mij in de praktijk neem ik je stap voor stap mee in de mogelijkheden.

Plan een gratis kennismaking in of bel me op 0614760540. Ik sta voor je klaar en gun het jou dat je los kunt laten wat niet van jou is.

Liefs, Patricia

Aangeraden posts