Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

keerpunt

Jaren lang paste ik mezelf aan anderen aan en ik was trots op mezelf dat ik zo flexibel was en zo’n goede voelsprieten had.

Ik voelde aan wat anderen nodig hadden en gaf wat ik op dat moment kon geven. Heel normaal en vooral sociaal vond ik dat en ik snapte niet dat veel anderen zich niet zo aanpasten aan anderen. Ik ontdekte jaar na jaar na jaar dat het mijn kwaliteit was.

Die speciale kwaliteit van, om het een naam te geven, ‘inleven en aanpassen’ maakte mij trots. Het ging vanzelf en kostte me geen energie, totdat ik me begon te ergeren aan a-sociaal gedrag (lees ‘niet inleven en aanpassen’) van mensen die arrogant of dominant leken. Ik keek om me heen en begreep de wereld steeds minder. Hoezo gedroeg een groot percentage van de mensen zich zo? Waarom hielden zij, ogenschijnlijk, geen rekening met anderen?

Hier begon een keerpunt voor mij. Alsof je rondjes rijdt op een rotonde en ineens tot het besef komt welke afslag je moet nemen. Ik realiseerde me dat ik veel meer mocht gaan leven van binnenuit in plaats van me laten sturen van buitenaf. Die afslag op de rotonde was duidelijk en vanaf toen heb ik veel mogen leren, oefenend, vallen en opstaan.

Een keerpunt

Ik weet dat veel mensen op een keerpunt komen, of zich ineens af gaan vragen of hun manier van leven eigenlijk wel de juiste manier is. Of misschien sta jij op een keerpunt en voel je aan alles dat het nodig is om het roer om te gooien?

Ik wil je vragen om jezelf te verleiden om je leven voluit te gaan leven. Je kunt veel meer creëren dan je nu denkt. Ik ben het levende bewijs!

Vanaf mijn keerpunt ben ik verder gegroeid naar een zelfstandig ondernemer met een mooie praktijk in coaching en energiewerk. Dat was eigenlijk ook niet mogelijk en TOCH werd het mijn realiteit. Stap voor stap bleef ik mezelf uitdagen en ontwikkelen. Ik ben nog altijd dankbaar en trots dat ik mezelf bleef en blijf verleiden om voluit te leven en groeien. Dat wens ik jou ook.

Jouw uitdaging

Als je zelf toe bent aan verandering, of het beu bent maar rondjes te blijven rijden op de rotonde kan het alsnog een uitdaging zijn om hiermee te starten.

Stel dat je niet weet hoe je van star kunt gaan of nog geen idee hebt welke kant je op wilt, kijk ik heel graag met je mee. Ik word er blij van als ik met je mee kan kijken en alle puzzelstukjes helder krijg, zodat jij weet wat je volgende stap mag zijn en we aankomen bij jouw keerpunt.

Stuur me een berichtje als je wilt groeien! Dan kijk ik met je mee.

Aangeraden posts